MEER INFO

Ben jij geïnteresseerd in ons uniek pand over te nemen? Dan wil je dit vast weten:

 

Het handelspand mét woonst gelegen te Melkmarkt 6, 2000 Antwerpen bevindt zich in het hartje van de stad, op wandelafstand van de Groenplaats, de Grote Markt en de Meir. De nabijheid van de kathedraal zorgt voor een constante toevoer van toeristen en maakt dat er constante passage van potentiële klanten is. Het gebouw beslaat een whopping 8 verdiepingen die allemaal van jou zijn. 3 van deze verdiepingen worden als handelspand gerekend (kelder met 2 toiletten en stockruimte, gelijkvloers en eerste verdieping) en de overige 5 zijn woongedeelte (keuken, woonkamer, badkamer met apart toilet, dressing en slaapkamer). Het pand is te huur voor €2500 per maand plus €100 per maand OV. Geen addertjes, wat je ziet is wat je krijgt!

 

HANDELSGEDEELTE

Gelijkvloers met plankenvloer en grote ramen als etalage met verduistering. Op dit moment is de volledige verdieping afgewerkt met multiplex platen tegen de muur en een toonbank met koud water toe- en afvoer. Er is voldoende verwarming geïnstalleerd en wordt verwarmd vanuit de (pas nieuw geïnstalleerde) boiler in de kelder. Er zijn 6 lichtpunten, plus noodverlichting (keuring brandveiligheid is gebeurd) en voldoende stopcontacten (inclusief 3-fasenaansluiting voor zwaardere elektrische apparaten).

 

Eerste verdieping met ongeveer 30 zitplaatsen en ook een zeer zichtbare etalage. Ook hier is verwarming geïnstalleerd en zijn de muren bekleed met multiplex. 

 

In de kelder vinden we 2 toiletten (keuring voor alcoholvergunning is gebeurd) en een stockruimte. De boiler en elektriciteitskast vinden we in een ruimte apart, eveneens in de kelder.

 

WOONGEDEELTE

Op de 2e verdieping vinden we de keuken. Deze hoort deels bij het handelspand en deels bij de woonst. De keuken is hypergeïnstalleerd, je vindt er een afwasmachine, koelkast, diepvriezer en plek voor een oven. Er is -indien nodig- voldoende plaats om extra koeling of andere toestellen bij te plaatsen. 

 

De verdieping boven de keuken is de leefruimte van de woonst, inclusief balkon. Op deze verdieping is een Integan en Telenet verbinding aanwezig, je bent dus maar 1 telefoontje met Telenet verwijderd van een werkende internetverbinding. 

 

Op de 4e verdieping vinden we de ruime badkamer met apart toilet. Er is plaats (en aansluiting) voorzien voor een wasmachine en droogkast en een grote douche is aanwezig.

 

De 5e verdieping kan gebruikt worden als dressing (met ingebouwde kasten) of als slaapkamer mocht je een 2e nodig hebben. De echte slaapkamer bevindt zich op de 6e en laatste verdieping en biedt een schitterend uitzicht op de Carolus Borromeus kerk.

 

Mocht je interesse gewekt zijn, aarzel dan niet ons te contacteren! Stuur een berichtje via de contactpagina of bel ons via het nummer 0498 48 31 89. 

 

____________________

Indien je interesse hebt (een deel van) de koffiebar over te nemen, we denken maar aan meubilair, machines, servies, vermeld dit dan zeker in je bericht, dan sturen we je met plezier een financieel plan voor overname door. We zeggen er nog graag even bij dat de nodige vergunningen en keuringen van de FAVV volledig in orde zijn. Je kan er dus meteen aan beginnen!